Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
APPLE MACBOOK AIR 7.2 INTEL CORE I5-5350U KANNETTAVA (K) (118290)
Apple MacBook Air 7.2 Intel Core i5-5350U kannettava (K)
Hinta
399.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
118290
Takuu
12 kk, tuote on käytetty
Valmistaja
Apple (tuote MacBook Air 7.2 2017)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
1 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
Käytetty huikean ohut Apple MacBook Air kannettava.
Prosessori
Intel Core i5-5350U (1,8 - 2,9 GHz, 2 ydintä/4 säiettä, 3 Mt Intel Smart Cache)
Keskusmuisti
8 Gt DDR3 soldered
Keskusmuisti maks.
8 Gt
Kiintolevy
128 Gt SSD
Optinen asema
ei, ulkoinen asema saatavilla erikseen
Näyttö
13.3'' LED WXGA+ (1440x900) glare, integr. iSight webkamera
Näytönohjain
integr. Intel HD Graphics 6000
Ääni
integr. HD audio, sisäinen kaiutin, mikrofoni
LAN
ei
WLAN
kyllä (AirPort)
WWAN
ei
Bluetooth
kyllä (4.0)
USB
2 kpl USB 3.0
Muut liitännät
miniDisplayPort (Thunderbolt 2), verkkolaiteliitäntä, muistikortinlukija, kuulokeliitin
Käyttöjärjestelmä
suomenkielinen MacOS Big Sur 11.6.1 (kieli vaihdettavissa)
Akku
akku toimii, akun wear level n. 60%, kestoaikaa n. 2-4 tuntia, mukana verkkolaturi
Mitat (L x S x K)
32,5 x 22,7 x 1,7 cm
Paino
n. 1,36 kg
Lisätiedot
taustavalaistu näppäimistö
B-laatu
laitteen rungossa käytönjälkiä, näyttöpaneelissa hieman käytönjälkiä, laitteen molemmissa etunurkissa lommo. Akku heikkokuntoinen (wear level n. 60%), laite herjaa akun huoltotarpeesta.
K = Tuote on käytetty. Tuotekuva on viitteellinen.


Uuden F-Secure-tilin luojalle tutustumisetuna kolmen kuukauden maksuton F-Secure TOTAL kokeilujakso kolmelle laitteelle.
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä. Tarkempi kuvaus kunnosta kerrotaan aina tuotetiedoissa, mikäli siinä on jotain erityistä mainittavaa.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Käytetyillä kannettavilla ja pöytäkoneille on aina 12 kk takuu (akkutakuu 1 kk). Jokaisen tuotteen tarkka takuuaika on merkitty tuotteen perustietoihin. Mikäli tuotteen kunnosta on jotain erityisiä huomioita, on ne merkitty kuvauksessa lisätietoihin (alin rivi).


Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2022 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 24.06.2022.