Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
APPLE IMAC RETINA 5K 18.3 INTEL CORE I7-7700K 27'' TIETOKONE (K) (118567)
Apple iMac Retina 5K 18.3 Intel Core i7-7700K 27'' tietokone (K)
Hinta
1599.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
118567
Takuu
12 kk, tuote on käytetty
Valmistaja
Apple (tuote iMac 18.3 / Mid 2017)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
1 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
Ultraohut, 27'' 5K Retina-näytöllä varustettu iMac tuo uskomattomat ominaisuudet työpöydällesi. Erillinen näytönohjain tekee koneesta oivan työkalun vaikkapa videoeditointiin tai kevyeen pelaamiseen. Koneesta löytyy myös integroitu WiFi ja Bluetooth.
Prosessori
Intel Core i7-7700K (4,2 - 4,5 GHz, 4 ydintä/8 säiettä, 8 Mt Intel Smart Cache)
Keskusmuisti
32 Gt DDR4 (4 x 8 Gt)
Keskusmuisti maks.
64 Gt
Kiintolevy
120 Gt SSD + 2000 Gt HDD
Optinen asema
ei
Näytönohjain
AMD Radeon Pro 580 8 Gt
Näyttö
27'' LED IPS Retina 5K (5120x2880), kiiltäväpintainen, integr. webkamera
Ääni
integr. äänipiiri, sisäinen PC-kaiutin, mikrofoni
Verkkoyhteydet
integr. Ethernet, WiFi (802.11ac), Bluetooth (4.2)
Takaliitännät
4 kpl USB 3.0, 2 kpl USB-C (Thunderbolt 3), kuulokeliitäntä, RJ45, muistikortinlukija
Käyttöjärjestelmä
suomenkielinen MacOS Monterey 12 (kieli vaihdettavissa)
Mitat (L x S x K)
65,0 x 20,3 x 51,6 cm
Paino
n. 9,54 kg
K = tuote on käytetty

Lisätiedot täältä.

Uuden F-Secure-tilin luojalle tutustumisetuna kolmen kuukauden maksuton F-Secure TOTAL kokeilujakso kolmelle laitteelle.
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä. Tarkempi kuvaus kunnosta kerrotaan aina tuotetiedoissa, mikäli siinä on jotain erityistä mainittavaa.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Käytetyillä kannettavilla ja pöytäkoneille on aina 12 kk takuu (akkutakuu 1 kk). Jokaisen tuotteen tarkka takuuaika on merkitty tuotteen perustietoihin. Mikäli tuotteen kunnosta on jotain erityisiä huomioita, on ne merkitty kuvauksessa lisätietoihin (alin rivi).
TIESITKÖ?

Juuri nyt meillä on yli 1170 tietokonetta myynnissä!
  • Meiltä saat laajan valikoiman uusia tuotteita. Jos et löydä sopivaa, kysy!
  • Siistissä myymälässämme on jättivalikoima laitteita - tervetuloa siis paikan päällekin!
  • Haluatko koneeseen lisää muistia tai vaikkapa SSD:n? Onnistuu!

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2022 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 21.05.2022.