Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
COOLER MASTER SILENCIO 352 INTEL CORE I7-4790K PELIKONE (K), WIN 10 PRO (118961)
Cooler Master Silencio 352 Intel Core i7-4790K pelikone (K), Win 10 Pro
Hinta
449.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
118961
Takuu
12 kk, tuote on käytetty
Valmistaja
Cooler Master (tuote Silencio 352)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
1 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
Cooler Masterin koteloon rakennettu käytetty pelikone, joka suoriutuu Full HD tasolla peleistä, sekä prosessorinsa ansiosta myös luovasta työstä. Laitteessa uusi SSD-levy.
Prosessori
Intel Core i7-4790K (4,0 - 4,4 GHz, 4 ydintä/8 säiettä, 8 Mt Intel Smart Cache)
Emolevy
Asus H97M-E
Keskusmuisti
32 Gt DDR3 (4 x 8 Gt)
Keskusmuisti maks.
32 Gt
Kiintolevy
240 Gt SSD (uusi)
Optinen asema
DVDRW
Näytönohjain
Nvidia GeForce GTX 960 2 Gt
Ääni
integr. HD audio
Verkko
integr. 10/100/1000 Ethernet
Etuliitännät
2 kpl USB 3.0, 1 kpl USB 2.0, ääniliittimet, muistikortinlukija
Takaliitännät
2 kpl PS/2, 2 kpl USB 2.0, 4 kpl USB 3.0, RJ-45, DVI-I, 2 kpl HDMI, 2 kpl DisplayPort, ääniliittimet,
Kotelo
Cooler Master Silencio 352 mATX
Virtalähde
600W, 2 kpl 6+2-pin PCIe lisävirtaliittimet
Käyttöjärjestelmä
suomenkielinen Windows 10 Pro (päivitys, kieli vaihdettavissa)
Mitat (L x S x K)
20 x 45,3 x 37,8 cm
K = Tuote on käytetty


Koneeseen on valmiiksi asennettuna Firefox ja Chrome -selaimet, Thunderbird-sähköpostisovellus, VLC-mediasoitin, 7-Zip -pakkausohjelmisto ja LibreOffice toimisto-ohjelmisto.


Uuden F-Secure-tilin luojalle tutustumisetuna kolmen kuukauden maksuton F-Secure TOTAL kokeilujakso kolmelle laitteelle.
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä. Tarkempi kuvaus kunnosta kerrotaan aina tuotetiedoissa, mikäli siinä on jotain erityistä mainittavaa.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Käytetyillä kannettavilla ja pöytäkoneille on aina 12 kk takuu (akkutakuu 1 kk). Jokaisen tuotteen tarkka takuuaika on merkitty tuotteen perustietoihin. Mikäli tuotteen kunnosta on jotain erityisiä huomioita, on ne merkitty kuvauksessa lisätietoihin (alin rivi).


Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2022 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 24.06.2022.