Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
Emolevyt
Järjestä tuotteet nimen, päivityksen tai hinnan mukaisesti.

Asus Prime X570-P AM4 ATX emolevy
Tämä tuote on uusi.

Varastosaldo: 1 kpl | Takuu: 12 kk | Näytä tarkemmat tuotetiedot
Gigabyte B550M DS3H AM4 mATX emolevy
Tämä tuote on uusi.

Perustason AMD B550 -piirisarjalla ja AM4-prosessorikannalla varustettu mATX-emolevy AMD Ryzen -suorittimille. B550 -piirisarja mahdollistaa PCIe 4.0:n kaikille, jotka haluavat parempaa suorituskykyä, kaistanleveyttä ja nopeutta. Gigabyte B550 -emolevyt maksimoivat tietokoneesi potentiaalin AMD StoreMI -tekniikalla. StoreMI nopeuttaa perinteisiä tallennuslaitteita lyhentääkseen käynnistysaikoja ja parantaakseen yleistä käyttökokemusta.

Näytä tarkemmat tuotetiedot

Tuote on tilapäisesti loppu varastosta.

MSI Z590 PRO WiFi LGA1200 ATX emolevy
Tämä tuote on uusi.

MSI:n PRO-sarja auttaa käyttäjiä työskentelemään älykkäämmin tarjoamalla tehokkaan ja tuottavan kokemuksen. Tee-se-itse rakentelussa tärkeintä on laajennettavuus. MSI PRO -sarjan emolevyissä on runsaasti mahdollisuuksia PRO käyttäjien tarpeisiin. 2,5 Gbps Ethernet, WiFi 6E, Bluetooth 5.2, PCIe 4.0, USB-siirtonopeus ja muut laajennettavat liittimet ovat valmiita lisäämään joustavuuttasi.

Näytä tarkemmat tuotetiedot

Tuote on tilapäisesti loppu varastosta.

Asus Prime B660M-K D4 LGA1700 mATX emolevy
Tämä tuote on uusi.

Asus Prime B660 -sarja on suunniteltu käsittelemään 13. ja 12. sukupolven Intel -suorittimien kasvavaa ydinten ja kaistanleveyden määrää. Emolevy tarjoaa kaikki perusasiat päivittäisen tuottavuuden parantamiseksi, joten järjestelmäsi on valmis toimintaan vakaalla teholla. Prime B660 -sarjan emolevyt sisältävät joustavia työkaluja järjestelmän kaikkien osien viilaamiseen, mikä mahdollistaa suorituskyvyn parannukset, jotka näkyvät sinun tuottavuudessasi. Tuki Intelin 12. ja 13. polven prosessoreille.

Varastosaldo: 1 kpl | Takuu: 12 kk | Näytä tarkemmat tuotetiedot

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2023 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 01.06.2023.