Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
TERASET JA YMPÄRISTÖ
KÄYTETYT TUOTTEET
Teraset on toimintansa alusta alkaen halunnut toimia ympäristön suhteen vastuullisesti tarjoamalla myyntiin niin kunnostettuja käytettyjä tietokoneita kuin myös laajan valikoiman varaosia rikkoutuneiden tietokoneiden korjaamiseksi ja päivittämiseksi. Kuulumme myös ICT-tuottajaosuuskuntaan, joka huolehtii toimialansa mukaisesti tieto- ja teleteknisten laitteiden valmistajien ja maahantuojien kierrätysvastuiden toteuttamisesta.

Käytetyt tietokoneet ja komponentit hankimme vakioiduilta toimittajilta isoissa erissä. Yksityishenkilöiltä emme osta suoraan lainkaan käytettyjä laitteita tai komponentteja.

TIETOKONEKIERRÄTYS.FI
Powered by Teraset Finland Oy

Yksityishenkilöt
Voit toimittaa vanhat tietokoneet ja niihin liitettävät laitteet meille veloituksetta Helsingin myymäläämme. Huolehdimme laitteiden tietoturvasta ylikirjoittamalla. Ensisijainen vaihtoehto on laitteen saattaminen uusiokäyttöön, mutta Lopen tuotantolaitoksemme ympäristöluvan puitteista voimme myös purkaa laitteen teollisuuden raaka-aineiksi. Emme käytä alihankkijoita tai ulkoista palveluita edes logistiikan osalta.

Muut sähkö- ja elektroniikkalaitteet voit toimittaa maksutta virallisiin keräyspisteisiin. Lähimmän keräyspisteesi löydät kierrätys.info verkkosivuilta.

Yritykset
Vastaanotamme ja käsittelemme sopimuksen mukaan yrityksistä poistettavia pöytätietokoneita, kannettavia tietokoneita, toimivia näyttöjä ja muita IT-tuotteita. Palvelu sisältää laitteiden noudon, inventoinnin, tietoturvakäsittelyn tarpeen mukaan sekä kunnostuksen uusiokäyttöön tai purkutyön materiaalikierrätykseen. Toimintamme on ympäristöluvan alaista. Vuonna 2012 käyttöönotettu 825 m2 tuotantokeskuksemme Lopella käsittelee vuositasolla yli 7000 laitetta. Vuonna 2021 käyttöömme valmistui pelkästään kierrätykseen suunniteltu, erittäin ekologinen halli.

Lisätietoja
Voit tutustua kierrätystoimintaamme tarkemmin osoitteessa www.tietokonekierrätys.fi tai lähettää meille sähköpostia osoitteeseen kierratys@teraset.net.

Kuvassa on kalustoamme ja Lopen tuotantokeskuksemme, jossa pääosa Terasetin kierrätystoiminnasta tapahtuu.
TIESITKÖ?

Juuri nyt meillä on yli 780 tietokonetta myynnissä!
  • Käytetty tietokone on laadukas, luotettava ja edullinen valinta.
  • Meiltä saat laajan valikoiman uusia tuotteita. Jos et löydä sopivaa, kysy!
  • Haluatko vanhasta koneestasi eroon tietoturvallisesti? Onnistuu!
 

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2024 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 18.06.2024.