Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
TIETOA TERASETISTA
Teraset Finland Oy myy uusia ja etenkin käytettyjä tietokoneita, komponentteja, tabletteja, puhelimia, oheislaitteita ja tarvikkeita. Tarjoamme myös huolto- ja asennuspalveluita sekä tietotekniikan kierrätyspalveluita. Meille voit tulla ostoksille Helsingin Vallilan myymäläämme tai verkkosivuillemme www.teraset.net. Kierrätyspalveluihimme voit tarkemmin tutustua osoitteessa www.tietokonekierrätys.fi.

Toimintamme perusajatus poikkeaa alan valtavirrasta. Emme myy lupauksia saatavuuksista, vaan tarkasti valikoituja tuotteita, jotka meiltä löytyy heti omasta hyllystämme (harvat tilaustuotteet on merkitty erikseen). Tämän ansiosta toimitusaikamme on erittäin nopea. Toimitamme toki myös hinnastomme ulkopuolisia tuotteita. Reaaliaikaisen oman varastomme varastotilanteen näet aina tuotetiedoista "varastotuote" ja "varastosaldo" -kohdista. Voit luottaa siihen, että seulomme tuotteita myyntiin vertaamalla niin hintaa, laatua kuin ominaisuuksia.

Teraset on alusta asti myynyt käytettyjä tuotteita uusien rinnalla. Tämä toiminta on vuosien myötä saavuttanut varsin merkittävät mittasuhteet: vuosina 2017-22 käsittelimme yli 45 000 laitetta. Meiltä löydät sopivaan hintaan laadukkaita käytettyjä yrityskannettavia, pöytätietokoneita erilaisissa hinta- ja ominaisuusluokissa sekä komponenttipuolelta myös vanhempia osia huoltotöitä ja päivityksiä varten. Tarjolla on myös vaihtuva valikoima käytettyjä tabletteja ja puhelimia. Monelle käyttäjälle kaksi-kolme vuotta vanha yrityslaite on erinomainen valinta moniin erilaisiin käyttötarpeisiin. Halvimmillaan voit saada jopa alle sadalla eurolla nettisurffailuun kelpaavan tietokoneen käyttöjärjestelmineen, virustorjuntaohjelmisto ja kasa ilmaisohjelmia valmiiksi asennettuina. Valikoimistamme löytyy myös erilaisia tehotyöasemia vaativampaankin käyttöön. Kaikki myymämme käytetyt tietokoneet ovat heti käyttövalmiita ja myönnämme niille turvallisen 12 kk takuun.

Teraset Finland Oy täyttää tänä vuonna 21 vuotta. Se on huomattavan pitkä aika nopeasti muuttuvalla alalla, jossa yrityksiä ja yrittäjiä tulee ja menee. Yhä vuonna 2023 yrityksemme toimii samoilla perusarvoilla kuin toiminnan alkaessa 2002. Vuosien varrella tuotevalikoimaa on lisätty sekä raudan että palvelutuotteiden osalta, myymälän kokokin on kasvanut useampaan otteeseen. Nykyisessä osoitteessamme Teollisuuskatu 21:ssä olemme toimineet yli kymmenen vuotta. Kehitys jatkuu ja paljon uutta toi aikanaan 2012 käyttöönotettu oma tuotantokeskuksemme, joka moninkertaisti silloisen käsittelykapasiteettimme ja vahvisti asemaamme monipuolisena kierrätys- ja elinkaaripalvelujen tarjoajana. Vuonna 2021 tuotantokeskus laajeni kokonaan uudella, pelkästään kierrätystoimintaan suunnitellulla hallilla ja tilaa on nyt yli 800 m2. Voit lukea toiminnasta ja kuulumisista lisää Tietokonekierrätyksen sivuilta löytyvästä blogista.

Tervetuloa hyville ostoksille!

Seppo Jylhäaho
Toimitusjohtaja, LTS

Teraset Finland Oy
 

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2023 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 01.06.2023.