Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
Täytä huolellisesti alla olevan lomakkeen tiedot liittyäksesi kanta-asiakkaaksemme. Kanta-asiakkaana sinulle luodaan käyttäjätili ja saat halutessasi tarjouksia sähköpostiin. Käyttäjätiliä voit käyttää tilatessasi tuotteita verkkokaupastamme. Myymälässä asioidessasi sinun kannattaa myös kertoa asiakkuudestasi. Tällöin myös myymäläostoksesi kohdentuvat asiakkuuteesi, mikä helpottaa asiointia esimerkiksi mahdollisissa takuutapauksissa tai laitteistopäivityksissä.

Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia. Tarkistathan erityisesti, että antamasi sähköpostiosoite on oikein.

Rekisteröinnin yhteydessä sinun on myös mahdollista liittyä postituslistallemme laittamalla rasti kohtaan Suoramainonta. Liittyä voit myös jälkikäteen kirjautumalla sisään verkkosivuillemme ja sen jälkeen Tilinhallissa laittamalla rastin kohtaan Suoramainonta.

Yritysasiakkaat täyttävät

Kaikki täyttävät
Kyllä, haluan saada tarjouksia sähköpostitse.
Valitse tämä vahvistaaksesi, että haluat lähettää rekisteröinnin (estämme automaattilähetyksiä).*

Mikä on käyttäjätili?

Käyttäjätili helpottaa asiointia verkkokaupassamme, sillä käyttäjän ei tarvitse joka tilauksen yhteydessä täyttää erikseen yhteystietojaan. Lisäksi käyttäjä voi seurata tilauksensa käsittelyä ja vaikkapa tarkistaa Postin seurantatunnuksen kirjautumalla sisään omalla käyttäjätunnuksellaan. Käyttäjätunnus on sama kuin rekisteröinnin tai ensimmäisen tilauksen yhteydessä annettu sähköpostiosoite. Tätä käyttäjätunnusta ei voi jälkikäteen muuttaa. Salasanan ja yhteystietojen muuttaminen onnistuu Tilinhallinnan kautta verkkosivuillamme.

Hallitakseen omaa käyttäjätiliään, tulee käyttäjän olla kirjautuneena sisään. Käyttäjätiedot päivittyvät automaattisesti aina, kun käyttäjä tekee uuden tilauksen. Tehdyt tilaukset kohdentuvat automaattisesti asiakkaan käyttäjätunnukselle. Ongelmatapauksissa tulee ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Käyttäjätunnusten tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2022 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 15.08.2022.