Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
Jäähdytys
Järjestä tuotteet nimen, päivityksen tai hinnan mukaisesti.

Endorfy Fera 5 prosessorijäähy
Tämä tuote on uusi.

Fera 5 on uusi Endorfyn prosessorijäähdytin, jossa on Synergy Cooling -teknologia. Täysin uusi, epäsymmetrinen jäähdytyselementti, jossa on tiiviisti pakatut lavat, optimoitu jäähdytyselementin pohja ja neljä suorakosketuslämpöputkea yhdistettynä uuteen Fluctus 120 PWM -tuulettimeen, jossa on parannettu laakerointi ja erinomainen akustiikka. Yhden tuulettimen versio.

Varastosaldo: 1 kpl | Takuu: 12 kk | Näytä tarkemmat tuotetiedot
Be Quiet! Pure Rock 2 prosessorijäähy
Tämä tuote on uusi.

Be Quiet! Pure Rock 2 tarjoaa 150W jäähdytysteholla erinomaisen jäähdytyskapasiteetin multimedia- ja grafiikkajärjestelmille sekä kaikentyyppisille lähtötason tietokoneille. Jäähdyttimessä on korkealaatuinen Pure Wings 2 120 mm PWM-tuuletin, joka mahdollistaa parhaan tasapainon jäähdytystehon ja hiljaisen toiminnan välillä. Tuulettimen 9 siipeä on optimoitu ilmavirran suhteen vähentämään melua aiheuttavaa turbulenssia (n. 26,8 dB @ 100% PWM).

Varastosaldo: 1 kpl | Takuu: 12 kk | Näytä tarkemmat tuotetiedot
Be Quiet! Pure Rock Slim 2 prosessorijäähy
Tämä tuote on uusi.

Be Quiet! Pure Rock Slim 2 soveltuu erityisesti pienikokoisiin ja hiljaisiin multimediajärjestelmiin. Kompaktin rakenteensa ansiosta jäähdytin on täydellinen valinta PC-koteloihin, joissa on vain vähän tilaa. Pure Wings 2 92 mm PWM-tuuletin korkealaatuisella laakerilla mahdollistaa parhaan tasapainon jäähdytystehon ja hiljaisen toiminnan välillä (n. 25,4 dB @ 100% PWM).

Varastosaldo: 1 kpl | Takuu: 12 kk | Näytä tarkemmat tuotetiedot

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2024 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 20.07.2024.