Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
Kotelot
Järjestä tuotteet nimen, päivityksen tai hinnan mukaisesti.

Fractal Design Define 7 Compact musta ATX-kotelo, ei virtalähdettä
Tämä tuote on uusi.

Uusi Define 7 Compact ottaa nykyaikaisen 7-sarjan koteloperheen vahvimmat ominaisuudet ja sijoittaa ne käytännölliseen ja kompaktiin koteloon. Kokoisekseen äärimmäisen modulaarinen Define 7 Compact on helposti kustomoitavissa vastaamaan tarpeitasi. Välittömästi irrotettavissa oleva kansipaneeli varmistaa helpon kokoonpanoprosessin, jopa high-end -tasoisia komponentteja käytettäessä. Integroidut kaapeliohjaimet joissa tarranauhat yksinkertaistavat entisestään kaapelinhallintaa emolevyn takana. Hiljaisuutta ajatellen optimoitu rakenne, jossa teollisuustasoinen äänenvaimennus edessä, katossa ja sivupaneeleissa.

Varastosaldo: 2 kpl | Takuu: 12 kk | Näytä tarkemmat tuotetiedot
Endorfy Signum 300 Air musta ATX-kotelo, ei virtalähdettä
Tämä tuote on uusi.

Endorfy Signum 300 Air on tukeva ja tilava kotelo, jossa on karkaistu lasi-ikkuna ja tarpeeksi tilaa jopa kahdeksalle tuulettimelle. Signum 300 Airiin mahtuu helposti jopa 4 kpl 2,5'' levyä ja 325 mm pitkä näytönohjain. Kotelossa valmiiksi asennettuna neljä Stratus 120mm PWM-tuuletinta.

Varastosaldo: 1 kpl | Takuu: 12 kk | Näytä tarkemmat tuotetiedot
Endorfy Ventum 200 Solid musta ATX-kotelo, ei virtalähdettä
Tämä tuote on uusi.

Endorfy Ventum 200 Solid on yksinkertainen, tilava ja hoikka kotelo, jossa on tarpeeksi tilaa ATX-emolevylle ja jopa seitsemälle tuulettimelle. Ventum 200 Solidiin mahtuu helposti jopa 3 kpl 2,5'' levyä ja 315 mm pitkä näytönohjain. Kotelossa valmiiksi asennettuna yksi Stratus 120mm PWM-tuuletin.

Näytä tarkemmat tuotetiedot

Tuote on tilapäisesti loppu varastosta.


Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2024 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 01.03.2024.