Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
Kotelot
Järjestä tuotteet nimen, päivityksen tai hinnan mukaisesti.

Fractal Design Define 7 Compact musta ATX-kotelo, ei virtalähdettä
Tämä tuote on uusi.

Uusi Define 7 Compact ottaa nykyaikaisen 7-sarjan koteloperheen vahvimmat ominaisuudet ja sijoittaa ne käytännölliseen ja kompaktiin koteloon. Kokoisekseen äärimmäisen modulaarinen Define 7 Compact on helposti kustomoitavissa vastaamaan tarpeitasi. Välittömästi irrotettavissa oleva kansipaneeli varmistaa helpon kokoonpanoprosessin, jopa high-end -tasoisia komponentteja käytettäessä. Integroidut kaapeliohjaimet joissa tarranauhat yksinkertaistavat entisestään kaapelinhallintaa emolevyn takana. Hiljaisuutta ajatellen optimoitu rakenne, jossa teollisuustasoinen äänenvaimennus edessä, katossa ja sivupaneeleissa.

Varastosaldo: 1 kpl | Takuu: 12 kk | Näytä tarkemmat tuotetiedot
Chieftec Hawk musta ATX-kotelo, ei virtalähdettä
Tämä tuote on uusi.

Chieftec Hawk -on tyylikäs ja maanläheinen kotelo, jossa on kiillotettu alumiininen etupaneeli. Pölysuodattimet on esiasennettu kotelon eteen ja pohjaan, mikä varmistaa, että järjestelmä pysyy pölyttömänä ja puhtaana. Chieftec Hawk on sinulle oikea valinta, kun haluat kotelon hillityllä muotoilulla, nykyaikaisilla ominaisuuksilla ja laadulla, joka tekee varmasti vaikutuksen.

Varastosaldo: 1 kpl | Takuu: 12 kk | Näytä tarkemmat tuotetiedot

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2023 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 01.02.2023.