Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
Kotelot
Järjestä tuotteet nimen, päivityksen tai hinnan mukaisesti.

Fractal Design Define 7 Compact musta ATX-kotelo, ei virtalähdettä
Tämä tuote on uusi.

Uusi Define 7 Compact ottaa nykyaikaisen 7-sarjan koteloperheen vahvimmat ominaisuudet ja sijoittaa ne käytännölliseen ja kompaktiin koteloon. Kokoisekseen äärimmäisen modulaarinen Define 7 Compact on helposti kustomoitavissa vastaamaan tarpeitasi. Välittömästi irrotettavissa oleva kansipaneeli varmistaa helpon kokoonpanoprosessin, jopa high-end -tasoisia komponentteja käytettäessä. Integroidut kaapeliohjaimet joissa tarranauhat yksinkertaistavat entisestään kaapelinhallintaa emolevyn takana. Hiljaisuutta ajatellen optimoitu rakenne, jossa teollisuustasoinen äänenvaimennus edessä, katossa ja sivupaneeleissa.

Näytä tarkemmat tuotetiedot

Tuote on tilapäisesti loppu varastosta.

Endorfy Signum 300 Air musta ATX-kotelo, ei virtalähdettä
Tämä tuote on uusi.

Endorfy Signum 300 Air on tukeva ja tilava kotelo, jossa on karkaistu lasi-ikkuna ja tarpeeksi tilaa jopa kahdeksalle tuulettimelle. Signum 300 Airiin mahtuu helposti jopa 4 kpl 2,5'' levyä ja 325 mm pitkä näytönohjain. Kotelossa valmiiksi asennettuna neljä Stratus 120mm PWM-tuuletinta.

Varastosaldo: 1 kpl | Takuu: 12 kk | Näytä tarkemmat tuotetiedot
Endorfy Ventum 200 Solid musta ATX-kotelo, ei virtalähdettä
Tämä tuote on uusi.

Endorfy Ventum 200 Solid on yksinkertainen, tilava ja hoikka kotelo, jossa on tarpeeksi tilaa ATX-emolevylle ja jopa seitsemälle tuulettimelle. Ventum 200 Solidiin mahtuu helposti jopa 3 kpl 2,5'' levyä ja 315 mm pitkä näytönohjain. Kotelossa valmiiksi asennettuna yksi Stratus 120mm PWM-tuuletin.

Näytä tarkemmat tuotetiedot

Tuote on tilapäisesti loppu varastosta.


Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2024 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 18.06.2024.