Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
LENOVO THINKVISION PRO2820D 28'' FHD LED-NÄYTTÖ (K) (115342)
Lenovo ThinkVision Pro2820D 28'' FHD LED-näyttö (K)
Hinta
179.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
115342
Takuu
1 kk, tuote on käytetty
Valmistaja
Lenovo (tuote ThinkVision Pro2820D)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
4 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
Lenovo ThinkVision Pro2820D tarjoaa tinkimättömän käyttökokemuksen. Ergonominen jalusta kallistuu, kääntyy ja pyörii. ThinkVision Pro2820D kunnioittaa ympäristöä myös lukuisilla sertifikaateilla, mukaan lukien Energy Star 6.0, TCO-sertifiointi ja monet muut.
Koko: 28''
Suositeltu tarkkuus: 1920 x 1080 @ 60 Hz
Kontrasti: 3000:1
Valoteho: 300 cd/m2
Värintoisto: NTSC (1953) (72%)
Vasteaika: 6,5 ms
Kaiuttimet: ei
Näytön tyyppi: MVA
Liitännät: DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, VGA, USB 3.0-jakaja
Virrankulutus: n. 60W
Paino: n. 8,11 kg
Mitat jalan kanssa (L x S x K cm): 66,59 x 28,99 x 44,32 cm
K = Tuote on käytetty
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä. Tarkempi kuvaus kunnosta kerrotaan aina tuotetiedoissa, mikäli siinä on jotain erityistä mainittavaa.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Käytetyillä kannettavilla ja pöytäkoneille on aina 12 kk takuu (akkutakuu 1 kk). Jokaisen tuotteen tarkka takuuaika on merkitty tuotteen perustietoihin. Mikäli tuotteen kunnosta on jotain erityisiä huomioita, on ne merkitty kuvauksessa lisätietoihin (alin rivi).


Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2022 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 02.10.2022.