Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
KÄYTETTYJEN LAITTEIDEN KUNTOLUOKITUKSET
Kaikilla meillä myynnissä olevilla käytetyillä kannettavilla tietokoneilla, pöytäkoneilla, puhelimilla, tableteilla ja näytöillä on aina meillä huolellisesti ja vuosien kokemuksen tuomalla varmuudella määritelty kuntoluokitus, jonka perusteella on helppoa ja turvallista tehdä ostopäätös. Voit aina luottaa siihen, että laite on määrittelymme mukaisessa kunnossa.

Jos etsit varmasti hyväkuntoista laitetta, valintasi on Laatuluokka A. Nämä laitteet ovat kaikin puolin hyvässä kunnossa. B-luokan koneissa on jonkinlainen kuluma tai virhe, joka kerrotaan aina erikseen kuvauksessa. C-luokkainen kone puolestaan sisältää merkittävämmän virheen tai virheitä, jotka yksilöidään joka tuotteelle erikseen.

Uusina kuntoluokkina otimme kannettaville koneille 1.6.2022 käyttöön lisäksi A+ ja A++ luokat. Näissä ajatuksena on se, että Laatuluokka A:n salliessa pieniä käytönjälkiä, on A+ vielä pykälän tarkemmalla silmällä katsottu ja erinomaisessa kunnossa oleva laite. A++ on puolestaan aivan kuten A+, mutta siinä on vielä lisäksi uusi akku!

Tarkemmin laatuluokkia voidaan avata näin:
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä. Tarkempi kuvaus kunnosta kerrotaan aina tuotetiedoissa, mikäli siinä on jotain erityistä mainittavaa.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Myymme vuosittain tuhansia laitteita. Voit aina tiedustella yksittäisen laitteen kunnosta tarkemmin verkkosivujemme chatissa, puhelimitse, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeen kautta.
TIESITKÖ?

Juuri nyt meillä on yli 980 tietokonetta myynnissä!
  • Postitus jopa samana päivänä!
  • Myönnämme kaikille myymillemme käytetyille tietokoneille turvallisen 12 kk takuun.
  • Haluatko koneeseesi lisää muistia tai vaikkapa SSD:n? Onnistuu!
 

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2024 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 01.03.2024.