Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
Tulostimet ja skannerit
Laser/LED | Tarratulostimet

Mustekasetit ja paperit löydät Tulostintarvikkeet-tuoteryhmästä.
Järjestä tuotteet nimen, päivityksen tai hinnan mukaisesti.

Brother MFC-J4540DW mustesuihkutulostin (4-in-1)
Tämä tuote on uusi.

Trendikäs Brotherin MFC-J4540DW-monitoimilaite tulostaa, kopioi, skannaa ja faksaa. Voit tulostaa työpisteestä tai mistä muualta tahansa kotonasi sekä mobiililaitteesta langattoman verkon kautta. NFC-yhteensopivuuden ansiosta tulostat nopeasti ja helposti älypuhelimestasi tai tabletistasi. Riittoisat värikasetit ja 400 arkin paperikapasiteetti. Luottopakki kotitoimistoosi.

Näytä tarkemmat tuotetiedot

Tuote on tilapäisesti loppu varastosta.

Brother DCP-L2620DW mustavalkolasermonitoimilaite
Tämä tuote on uusi.

Brotherin monitoimitulostin tarjoaa nopean ja virheettömän tulostuksen ja skannauksen, automaattisen kaksipuolisen tulostuksen ja suuren paperikapasiteetin. Tulostimen asentaminen on vaivatonta, ja lataamalla Brother Mobile Connect -sovelluksen voit tulostaa ja skannata lähes mistä tahansa.

Varastosaldo: 1 kpl | Takuu: 24 kk | Näytä tarkemmat tuotetiedot
Brother DCP-L2660DW mustavalkolasermonitoimilaite
Tämä tuote on uusi.

Voit työskennellä tehokkaasti missä tahansa, sillä monipuolisten yhteyksien ansiosta Brother DCP-L2660DW on hyvä valinta sekä kotikäyttöön että toimistoon. Monitoimilaite tarjoaa nopean ja korkealaatuisen tulostuksen ja skannauksen, automaattisen kaksipuolisen tulostuksen, suuren paperikapasiteetin ja automaattisen syöttölaitteen. Tulostimen asentaminen on vaivatonta, ja lataamalla Brother Mobile Connect -sovelluksen voit tulostaa ja skannata lähes mistä tahansa.

Varastosaldo: 1 kpl | Takuu: 24 kk | Näytä tarkemmat tuotetiedot
Brother HL-L2370DN mustavalkolasertulostin
Tämä tuote on uusi.

Ripeä pikkulasertulostin pientoimistokäyttöön.

Varastosaldo: 1 kpl | Takuu: 24 kk | Näytä tarkemmat tuotetiedot
HP LaserJet Pro M404dn lasertulostin (K)
Tämä tuote on käytetty.

Liiketoiminnassa menestyminen edellyttää älykkäitä työskentelytapoja. HP LaserJet Pro M404-tulostimen suunnittelu auttaa sinua käyttämään aikaasi tärkeisiin asioihin: liiketoiminnan kasvattamiseen ja pysyäksesi kilpailussa askeleen edellä. Saavuta tavoitteesi helposti ja ylitä omat odotuksesi virtaviivaistetun ja helppokäyttöisen tulostimen avulla. Tulostusnopeus on jopa 38 sivua minuutissa ja käyttöä helpottaa kaksirivinen LCD-näyttö.

Tulostimessa on uusi jopa 10 000 sivun mustekasetti.

Varastosaldo: 2 kpl | Takuu: 1 kk | Näytä tarkemmat tuotetiedot
Brother QL-720NW langaton tarratulostin (QL720NWZW1)
Tämä tuote on uusi.

Joustava QL-720NW etikettitulostin sisältää sekä kiinteän, että langattoman verkkoliitännän, joten koko työryhmä voi tulostaa samalla laitteella ja se voidaan sijoittaa mihin tahansa.

Varastosaldo: 1 kpl | Takuu: 24 kk | Näytä tarkemmat tuotetiedot

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2024 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 20.07.2024.