Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
Lenovo
Lenovon tarina alkoi Kiinassa yhdentoista insinöörin tiimistä yli kolmekymmentä vuotta sitten. Nykyään Lenovo on yli 180 markkinoilla toimiva teknologiaa jatkuvasti uudistava monimuotoinen ajattelijoiden ja innovoijien joukko, joka pyrkii tekemään maailmasta mielenkiintoisemman paikan ja ratkaisemaan vaikeita globaaleja haasteita.

Me Lenovolla olemme omistautuneet muuttamaan asiakkaidemme kokemuksia teknologiasta ja siitä, miten sekä teknologia että asiakkaamme ovat vuorovaikutuksessa ympäröivän maailman kanssa. Tätä kaikkea me kutsumme älykkääksi murrokseksi. Me luomme pohjan laajennettua älyä käyttävälle teknologialle, joka voi parantaa ihmisten mahdollisuuksia ja nostaa ne uudelle tasolle.

Lisätietoja yrityksestä ja sen tuotteista saat esimerkiksi Lenovon verkkosivuilta Tietoa Lenovosta.

Kauttamme on mahdollista tilata myös monia muita konemalleja. Mikäli et siis löytänyt tältä sivulta mieleistäsi, ammattitaitoinen myyntimme auttaa sinua mielellään. Heidän kauttaan saat saatavuus- ja hintatiedot myös muille konemalleille.
Järjestä tuotteet nimen, päivityksen tai hinnan mukaisesti.

Lenovo IdeaCentre T540 Intel Core i5-9400F pelikone, Win 10 Home
Tämä tuote on uusi.

IdeaCentre T540 Gaming on tehokas ja nykyaikainen pöytäkone, jossa yhdistyvät pelaamiseen ja keskitason perhekäyttöön tarvittavat ominaisuudet. Intel Core -suoritin, pelaamiseen tarkoitettu NVIDIA-näytönohjain, nopea DDR4-muisti ja PCIe SSD -tallennustila takaavat hauskat pelihetket.

Tekniikka tiivistettynä: Intel i5-9400F, 8 Gt, 256 Gt M.2 PCIe NVMe SSD, Nvidia GeForce GTX 1650 4 Gt, Windows 10 Home, 24kk nouto-palautus takuu.

Varastosaldo: 1 kpl | Takuu: 24 kk | Näytä tarkemmat tuotetiedot

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2022 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 15.08.2022.