Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
Käytetyt pöytäkoneet
Hinta sisältää vain keskusyksikön ellei tuotteen kuvauksessa toisin mainita. Ohjelmistot (esim. käyttöjärjestelmä ja tekstinkäsittelyohjelmistot) ja oheislaitteet (esim. hiiri, näppäimistö ja näyttö) tulee tarvittaessa hankkia erikseen.

Osaan käytetyistä koneista on esiasennettua ilmaisohjelmia, joita saa käyttää ilmaiseksi ainoastaan yksityiskäytössä. Jos siis käytät konetta yrityksessäsi, tarkista ohjelmistojen lisenssiehdot ja poista yksityiskäyttöön tarkoitetut ohjelmistot koneestasi ennen sen käyttöönottoa.

Käytettyjen koneiden osalta varastosaldo kertoo myyntikunnossa olevien koneiden määrän. Usein koneita on kuitenkin myös odottamassa käsittelyä, joten mikäli olet kiinnostunut ostamaan isomman määrän koneita, kannattaa tiedustella saatavuutta myynnistämme.

Suodata ominaisuuksien mukaan

Järjestä tuotteet nimen, päivityksen tai hinnan mukaisesti.

Lenovo ThinkStation P310 SFF Intel Xeon E3-1245 v5 tehotyöasema (K), W10Pro
Tämä tuote on käytetty.

Lenovo ThinkStation P310 SFF on käytön helppoudessa vertaansa vailla. Laitteen huolto ilman työkaluja, integroidut kahvat, modulaarisuus ja Flex-ominaisuudet on saatu mahdutettua 25 litran koteloon. P310:llä on lisäksi seuraavat luokitukset: EPEAT Gold, ENERGY STAR 6.0 ja GREENGUARD-sertifiointi.

Tekniikka tiivistettynä: Intel Xeon E3-1245 v5, 16 Gt ECC, 2000 Gt HDD, AMD Radeon R7 350X 4 Gt, Windows 10 Pro.

Varastosaldo: 1 kpl | Takuu: 12 kk | Näytä tarkemmat tuotetiedot

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2022 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 05.12.2022.