Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
F-SECURE INTERNET SECURITY OEM (1 VUODEN SUOJA, 1 KONE) (108794)
F-Secure Internet Security OEM (1 vuoden suoja, 1 kone)
Hinta
35.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
108794
Takuu
-
Valmistaja
F-Secure (tuote FCIPOE1N001FI)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
yli 20 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot

Tietoturva PC-tietokoneille.

F-Secure Internet Securityn palkitun suojauksen ansiosta voit huoletta surffata tietokoneellasi verkossa, tehdä nettiostoksia ja käyttää verkkopankkia. F-Secure Internet Security suojaa sinua ja tietokonettasi reaaliaikaisesti haittaohjelmilta, hakkereilta ja identiteettivarkauksilta. Sen avulla käytät verkkopankkia turvallisesti ja suojelet lapsiasi verkon haitalliselta sisällöltä.

Virustentorjunta: Pidä laitteesi turvassa viruksilta, troijalaisilta, kiristyshaittaohjelmilta, mainosohjelmilta, vakoiluohjelmilta ja muilta haittaohjelmilta.

Verkkopankkisuojaus: Verkkopankkisuojaus tarkistaa käyttämäsi pankkisivuston turvallisuuden, suojaa yhteyden ja pitää rahasi turvassa.

Selauksen suojaus: Tekee verkossa surffailusta turvallista. Selaussuojaus pitää sinut poissa haitallisilta tai vaarallisilta verkkosivuilta ja varmistaa tietoturvasi.

Nopea ja tehokas suojaus: Ei hidasta tietokoneesi toimintaa.

Järjestelmävaatimukset
  • Käyttöjärjestelmät: Windows 10, 8.1, 7 (Service Pack 1)
  • Suoritin: Vähintään Intel Pentium 4
  • Muisti: Vähintään 1 Gt
  • Levytila: 1,2 Gt vapaata levytilaa
Huom! OEM-tuotteen voi ostaa vaan uuden tietokoneen mukana. Lisenssi oikeuttaa käyttämään aina uusinta saatavilla olevaa tuoteversiota.
 

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2023 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 30.03.2023.