Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
LOGITECH K270 LANGATON NÄPPÄIMISTÖ (111050)
Logitech K270 Langaton näppäimistö Logitech K270 Langaton näppäimistö
Hinta
45.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
111050
Takuu
12 kk, tuote on uusi
Valmistaja
Logitech (tuote 920-003735)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
1 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot

Varma langaton yhteys missä sitten näppäimistöä käytätkään. Logitechin Unifying-vastaanotin on niin pienikokoinen, että sen voi jättää kannettavaan tietokoneeseen. Lisäksi voit helposti yhdistää siihen yhteensopivan hiiren tai näppäimistön ilman useista USB-vastaanottimista koituvaa vaivaa. Logitechin 2,4 GHz:n langattoman huipputekniikan ansiosta voit käyttää langatonta yhteyttä jopa 10 metrin päästä ilman yhteyskatkoksia.* Voit käyttää näppäimistöä kahden vuoden ajan ilman paristojen vaihtamista.** Kahdeksan pikanäppäintä sekä helppo ja erittäin nopea käyttöönotto takaavat käytön vaivattomuuden. Tutusti muotoillusta ja täysikokoisesta näppäimistöstä - johon sisältyvät myös numeronäppäimet - kaikki tarvittavat näppäimet löytyvät juuri sieltä, mistä odotatkin niiden löytyvän. Lisäksi näppäimistö on suunniteltu Logitechin tunnetun laadun ja luotettavuuden pohjalta, ja siinä on roiskeita kestävä rakenne*** ja UV-suojatut, kestävät näppäimet.
TIESITKÖ?

Juuri nyt meillä on yli 870 tietokonetta myynnissä!
  • Haluatko vanhasta koneestasi eroon tietoturvallisesti? Onnistuu!
  • Teollisuuskadulle on helppo tulla niin julkisilla kuin omalla autollakin.
  • Myymämme yritysmalliston koneet ovat laadultaan tyystin eri asia kuin kuluttajalaitteet.
 

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2024 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 26.04.2024.