Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Info TOP-10 Omat sivut
HP USB BUSINESS SLIM SMARTCARD NÄPPÄIMISTÖ (117534)
HP USB Business Slim Smartcard näppäimistö
Hinta
39.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
117534
Takuu
12 kk, tuote on uusi
Valmistaja
HP (tuote 911725-101)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
yli 20 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
HP USB Business Slim Smartcard näppäimistön avulla parannat tuottavuuttasi - tee tyylikäs IT-valinta ja ota käyttöön integroidut suojausominaisuudet. HP USB Slim Smartcard -näppäimistössä on sisäinen älykortinlukija.
  • Rohkeaa uutta suunnittelua: Yhdistä tietokoneeseesi hoikka, tyylikäs ja pienikokoinen näppäimistö, jossa on tuttu asettelu ja numeronäppäimistö. Uudet näppäinmerkkivalot varoittaa, jos Caps Lock-, Num lock- ja vieritys on päällä tai pois päältä.

  • Älykästä tietoturvaa: Älykortin lukulaite sijaitsee kätevästi näkösällä näppäimistön ylälaidassa, joten muistat irrottaa kortin. Yhteensopivuus A-, B- ja C-luokan älykorttien kanssa auttaa estämään hakkeroinnin sekä laiteohjelmistomuutokset näppäimistön avulla.

  • Hiljainen ja kestävä: Voidellut näppäimet pitävät työympäristön hiljaisena. Pienten roiskeiden ei tarvitse antaa pelästyttää. Näppäimistö on helppo puhdistaa sisäisen roiskeidenpoiston ansiosta.

  • USB-liitettävyys: Kiinnitä näppäimistö helposti mihin tahansa tietokoneesi USB-porttiin. Näppäimistön 1,8 metrin USB-johdon ansiosta sitä on helppo siirrellä työtilassa.

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2021 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 29.07.2021.