Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
APPLE IMAC RETINA 5K 17.1 INTEL CORE I7-6700K 27'' TIETOKONE (K) (117737)
Apple iMac Retina 5K 17.1 Intel Core i7-6700K 27'' tietokone (K)
Hinta
699.00 €(sis. alv 24.00%)
Normaalihinta
949.00 €
Tuotekoodi
117737
Takuu
12 kk, tuote on käytetty
Valmistaja
Apple (tuote iMac 17.1 / Late 2015)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
1 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
Uskomattoman tarkalla 27'' 5K-näytöllä varustettu iMac tietokone. Erillinen näytönohjain tekee koneesta oivan työkalun vaikkapa videoeditointiin tai kevyeen pelaamiseen. Koneesta löytyy myös integroitu WiFi ja Bluetooth.
Prosessori
Intel Core i7-6700K (4,0 - 4,2 GHz, 4 ydintä/8 säiettä, 8 Mt Intel Smart Cache)
Keskusmuisti
16 Gt DDR3 (2 x 8 Gt)
Keskusmuisti maks.
32 Gt
Kiintolevy
250 Gt SSD
Optinen asema
ei, ulkoinen asema saatavilla erikseen
Näytönohjain
AMD Radeon R9 M395 2 Gt
Näyttö
27'' LED IPS Retina 5K (5120x2880), kiiltäväpintainen, integr. webkamera
Ääni
integr. HD audio, stereokaiuttimet, mikrofoni
Verkkoyhteydet
integr. Ethernet, Wi-Fi, Bluetooth
Takaliitännät
4 kpl USB 3.0, kuulokeliitäntä, RJ45, 2 kpl Thunderbolt 2, muistikortinlukija
Käyttöjärjestelmä
suomenkielinen MacOS Big Sur 11 (kieli vaihdettavissa)
Mitat (L x S x K)
65,0 x 20,3 x 51,6 cm
Paino
n. 9,54 kg
Lisätiedot
näytön kehyksestä vasemmasta ylänurkasta lohjennut hyvin pieni palanen lasia, sekä lohkeaman vieressä hyvin pieni naarmu
K = tuote on käytetty

Lisätiedot täältä.

Uuden F-Secure-tilin luojalle tutustumisetuna kolmen kuukauden maksuton F-Secure TOTAL kokeilujakso kolmelle laitteelle.
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä. Tarkempi kuvaus kunnosta kerrotaan aina tuotetiedoissa, mikäli siinä on jotain erityistä mainittavaa.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Käytetyillä kannettavilla ja pöytäkoneille on aina 12 kk takuu (akkutakuu 1 kk). Jokaisen tuotteen tarkka takuuaika on merkitty tuotteen perustietoihin. Mikäli tuotteen kunnosta on jotain erityisiä huomioita, on ne merkitty kuvauksessa lisätietoihin (alin rivi).
TIESITKÖ?

Juuri nyt meillä on yli 1100 tietokonetta myynnissä!
  • Teollisuuskadulle on helppo tulla niin julkisilla kuin omalla autollakin.
  • Meiltä saat laajan valikoiman uusia tuotteita. Jos et löydä sopivaa, kysy!
  • Meiltä saat myös huollot, asennukset ja korjausarviot.
 

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2023 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 21.09.2023.