Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
LENOVO THINKSTATION P300 INTEL CORE I7-4790 TIETOKONE (K), W10PRO (118695)
Lenovo ThinkStation P300 Intel Core i7-4790 tietokone (K), W10Pro
Hinta
379.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
118695
Takuu
12 kk, tuote on käytetty
Valmistaja
Lenovo (tuote ThinkStation P300)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
1 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
Verraton luotettavuus! Lenovo ThinkStation P300 jatkaa vertaansa vailla olevan luotettavuuden pitkää perintöä, jonka Lenovon työasemat todistavat. Se on rakennettu samalla tehokkaalla lämpösuunnittelulla ja käyttää jäähdytysprosessia, joka tekee ThinkStation-työasemista erottuvan kilpailijoista.
Prosessori
Intel Core i7-4790 (3,6 - 4,0 GHz, 4 ydintä/8 säiettä, 8 Mt Intel Smart Cache)
Keskusmuisti
16 Gt DDR3 (2 x 8 Gt)
Keskusmuisti maks.
32 Gt
Kiintolevy
2 kpl 2000 Gt HDD
Optinen asema
DVDRW
Näytönohjain
AMD FirePro W4100 2 Gt
Ääni
integr. HD audio
Verkko
integr. 10/100/1000 Ethernet
Etuliitännät
2 kpl USB 3.0, ääniliittimet
Takaliitännät
2 kpl USB 2.0, 4 kpl USB 3.0, RJ45, 4 kpl miniDisplayPort, sarjaportti, ääniliittimet
Virtalähde
280W
Käyttöjärjestelmä
suomenkielinen Windows 10 Pro (kieli vaihdettavissa)
Mitat (L x S x K)
17,5 x 43,1 x 42,5 cm
Paino
n. 10 kg
K = Tuote on käytetty


Koneeseen on valmiiksi asennettuna Firefox ja Chrome -selaimet, Thunderbird-sähköpostisovellus, VLC-mediasoitin, 7-Zip -pakkausohjelmisto ja LibreOffice toimisto-ohjelmisto.


Uuden F-Secure-tilin luojalle tutustumisetuna kolmen kuukauden maksuton F-Secure TOTAL kokeilujakso kolmelle laitteelle.
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä. Tarkempi kuvaus kunnosta kerrotaan aina tuotetiedoissa, mikäli siinä on jotain erityistä mainittavaa.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Käytetyillä kannettavilla ja pöytäkoneille on aina 12 kk takuu (akkutakuu 1 kk). Jokaisen tuotteen tarkka takuuaika on merkitty tuotteen perustietoihin. Mikäli tuotteen kunnosta on jotain erityisiä huomioita, on ne merkitty kuvauksessa lisätietoihin (alin rivi).
 

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2023 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 01.02.2023.