Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
INTEL NUC HADES CANYON INTEL CORE I7-8705G PELIKONE (K), WIN 10 PRO (119117)
Intel NUC Hades Canyon Intel Core i7-8705G pelikone (K), Win 10 Pro
Hinta
799.00 €(sis. alv 24.00%)
Normaalihinta
899.00 €
Tuotekoodi
119117
Takuu
12 kk, tuote on käytetty
Valmistaja
Intel (tuote Hades Canyon, NUC8i7HNK)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
1 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
Saavuta tavoitteesi, olipa kyseessä sitten toimisto, olohuone tai peliluola, Intel NUC8i7HNK -sarja tarjoaa yllättävää suorituskykyä ja monipuolisuutta. Hämmästyttävä 1,2 litrainen kotelo on todella kompakti pelaamiseen tai videoeditointiin. Erillisen AMD Radeon RX Vega M GL 4 Gt näytönohjaimen avulla pelaat tällä laitteella pelejä Full HD tasolla.
Prosessori
Intel Core i7-8705G (3,1 - 4,1 GHz, 4 ydintä/8 säiettä, 8 Mt Cache)
Keskusmuisti
32 Gt DDR4 (2 x 16 Gt)
Keskusmuisti maks.
32 Gt
Kiintolevy
512 Gt PCIe NVMe M.2 SSD
Optinen asema
ei, ulkoinen asema saatavilla erikseen
Näytönohjain
AMD Radeon RX VEGA M GL 4 Gt
Ääni
integr. HD audio
Verkko
integr. 10/100/1000 Ethernet (Intel i219-LM ja i210-AT), WiFi (AC 8265), Bluetooth (4.2)
Etuliitännät
2 kpl USB 3.1 Gen 2, 1 kpl USB-C 3.1 Gen 2, ääniliitin, muistikortinlukija, HDMI 2.0a
Takaliitännät
4 kpl USB 3.0, 2 kpl USB-C (Thunderbolt 3), 2 kpl RJ45, HDMI 2.0a, 2 kpl miniDisplayPort 1.2, ääniliitin, verkkovirtaliitin
Virtalähde
ulkoinen virtalähde toimitetaan laitteen mukana
Käyttöjärjestelmä
suomenkielinen Windows 10 Pro (kieli vaihdettavissa)
Mitat (L x S x K)
22 x 14 x 4 cm
Paino
n. 1,26 kg
K = Tuote on käytetty


Koneeseen on valmiiksi asennettuna Firefox ja Chrome -selaimet, Thunderbird-sähköpostisovellus, VLC-mediasoitin, 7-Zip -pakkausohjelmisto ja LibreOffice toimisto-ohjelmisto.


Uuden F-Secure-tilin luojalle tutustumisetuna kolmen kuukauden maksuton F-Secure TOTAL kokeilujakso kolmelle laitteelle.
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä. Tarkempi kuvaus kunnosta kerrotaan aina tuotetiedoissa, mikäli siinä on jotain erityistä mainittavaa.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Käytetyillä kannettavilla ja pöytäkoneille on aina 12 kk takuu (akkutakuu 1 kk). Jokaisen tuotteen tarkka takuuaika on merkitty tuotteen perustietoihin. Mikäli tuotteen kunnosta on jotain erityisiä huomioita, on ne merkitty kuvauksessa lisätietoihin (alin rivi).


Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2022 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 15.08.2022.