Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
DELL P2419H 24'' FHD IPS LED-NÄYTTÖ (K) (119527)
Dell P2419h 24'' FHD IPS LED-näyttö (K)
Hinta
99.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
119527
Takuu
1 kk, tuote on käytetty
Valmistaja
Dell (tuote Dell P2419h)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
1 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
Muuta tapaasi työskennellä ja optimoi työtilasi tällä tehokkaalla, vähän tilaa vievällä 24'' Dellin P2419h näytöllä, jossa on erittäin ohuet reunukset ja käyttömukavuutta lisääviä ominaisuuksia.
Koko: 24''
Suositeltu tarkkuus: 1920 x 1080 @ 60 Hz
Kontrasti: 1000:1
Valoteho: 250 cd/m2
Värintoisto: CIE 1931 (72%)
Vasteaika: 5 ms
Kaiuttimet: ei
Näytön tyyppi: IPS
Liitännät: DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, VGA, USB 3.0-jakaja
Virrankulutus: n. 16W
Paino ilman jalustaa: n. 3,26 kg
Mitat jalan kanssa (L x S x K cm): 53,78 x 16,60 x 48,61 cm
B-laatu: näyttöpaneelissa käytönjälkiä
K = Tuote on käytetty
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä. Tarkempi kuvaus kunnosta kerrotaan aina tuotetiedoissa, mikäli siinä on jotain erityistä mainittavaa.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Käytetyillä kannettavilla ja pöytäkoneille on aina 12 kk takuu (akkutakuu 1 kk). Jokaisen tuotteen tarkka takuuaika on merkitty tuotteen perustietoihin. Mikäli tuotteen kunnosta on jotain erityisiä huomioita, on ne merkitty kuvauksessa lisätietoihin (alin rivi).
 

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2022 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 05.12.2022.