Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
DELL PRECISION 5820 TOWER INTEL XEON W-2123 TYÖASEMA (K), W10PRO (119660)
Dell Precision 5820 Tower Intel Xeon W-2123 työasema (K), W10Pro
Hinta
929.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
119660
Takuu
12 kk, tuote on käytetty
Valmistaja
Dell (tuote Precision 5820)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
3 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
Laajenna ideoitasi Precision 5820 työasemalla. Huikea suorituskyky innovatiivisessa, monipuolisessa ja kompaktissa rakenteessa. Precision 5820 on valmis monimutkaisiin työnkulkuihin, esimerkiksi virtuaalitodellisuuteen. Monikanavainen lämpötilan hallinta tarjoaa kehittyneen jäähdytyksen ja akustiikan. Dellin ISV-sertifioinnit kattavat yleisimmät ohjelmistosovellukset.
Prosessori
Intel Xeon W-2123 (3,6 - 3,9 GHz, 4 ydintä/8 säiettä, 8 Mt Cache)
Keskusmuisti
16 Gt DDR4 ECC (2 x 8 Gt)
Keskusmuisti maks.
256 Gt
Kiintolevy
256 Gt SSD
Optinen asema
ei
Näytönohjain
Nvidia Quadro P2000 5 Gt
Ääni
integr. HD audio
Verkko
integr. 10/100/1000 Ethernet
Etuliitännät
2 kpl USB 3.1, 2 kpl USB-C 3.1, kuuloke/mikrofoniyhdistelmäliitin, muistikortinlukija
Takaliitännät
2 kpl PS/2, 6 kpl USB 3.1, RJ45, 4 kpl DisplayPort, ääniliittimet, sarjaportti
Virtalähde
425W
Käyttöjärjestelmä
suomenkielinen Windows 10 Pro (kieli vaihdettavissa)
Mitat (L x S x K)
17,65 x 51,83 x 41,79 cm
K = Tuote on käytetty


Koneeseen on valmiiksi asennettuna Firefox ja Chrome -selaimet, Thunderbird-sähköpostisovellus, VLC-mediasoitin, 7-Zip -pakkausohjelmisto ja LibreOffice toimisto-ohjelmisto.


Uuden F-Secure-tilin luojalle tutustumisetuna kolmen kuukauden maksuton F-Secure TOTAL kokeilujakso kolmelle laitteelle.
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä. Tarkempi kuvaus kunnosta kerrotaan aina tuotetiedoissa, mikäli siinä on jotain erityistä mainittavaa.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Käytetyillä kannettavilla ja pöytäkoneille on aina 12 kk takuu (akkutakuu 1 kk). Jokaisen tuotteen tarkka takuuaika on merkitty tuotteen perustietoihin. Mikäli tuotteen kunnosta on jotain erityisiä huomioita, on ne merkitty kuvauksessa lisätietoihin (alin rivi).
TIESITKÖ?

Juuri nyt meillä on yli 1050 tietokonetta myynnissä!
  • Meillä on tyytyväiset asiakkaat - reklamaatiot käytetyistä laitteista ovat harvinaisia.
  • Yhden uuden tietokoneen valmistaminen kuluttaa sarvikuonon painon verran luonnonvaroja.
  • Myönnämme kaikille myymillemme käytetyille tietokoneille turvallisen 12 kk takuun.
 

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2023 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 10.12.2023.