Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
HP Z400 INTEL XEON W3690 TYÖASEMA (K), AKTIVOIMATON W10PRO (119827)
HP Z400 Intel Xeon W3690 työasema (K), aktivoimaton W10Pro
Hinta
139.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
119827
Takuu
12 kk, tuote on käytetty
Valmistaja
HP (tuote HP Z400)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
3 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
HP Z400 työasema on luotu vahvaksi ja kestämään vaativia työympäristöjä. Laitteessa aktivoimaton käyttöjärjestelmä.
Prosessori
Intel Xeon W3690 (3,46 - 3,73 GHz, 6 ydintä/12 säiettä, 12 Mt Intel Smart Cache)
Keskusmuisti
12 Gt DDR3 ECC (6 x 2 Gt)
Keskusmuisti maks.
16 Gt
Kiintolevy
250 Gt HDD
Optinen asema
ei
Näytönohjain
Nvidia Quadro K600 1 Gt
Ääni
integr. HD audio
Verkko
integr. 10/100/1000 Ethernet, kuitukortti
Etuliitännät
2 kpl USB 2.0, ääniliittimet, FireWire
Takaliitännät
6 kpl USB 2.0, 2 kpl PS/2 RJ45, DisplayPort, DVI-I, ääniliittimet, SFP
Virtalähde
475W, 1 kpl 6-pin PCIe lisävirtaliitin
Käyttöjärjestelmä
aktivoimaton suomenkielinen Windows 10 Pro (kieli vaihdettavissa)
Mitat (L x S x K)
16,79 x 45,53 x 45,02 cm
Paino
n. 15 kg
Lisätiedot
laitteessa aktivoimaton käyttöjärjestelmä
K = Tuote on käytetty


Koneeseen on valmiiksi asennettuna Firefox ja Chrome -selaimet, Thunderbird-sähköpostisovellus, VLC-mediasoitin, 7-Zip -pakkausohjelmisto ja LibreOffice toimisto-ohjelmisto.


Uuden F-Secure-tilin luojalle tutustumisetuna kolmen kuukauden maksuton F-Secure TOTAL kokeilujakso kolmelle laitteelle.
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä. Tarkempi kuvaus kunnosta kerrotaan aina tuotetiedoissa, mikäli siinä on jotain erityistä mainittavaa.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Käytetyillä kannettavilla ja pöytäkoneille on aina 12 kk takuu (akkutakuu 1 kk). Jokaisen tuotteen tarkka takuuaika on merkitty tuotteen perustietoihin. Mikäli tuotteen kunnosta on jotain erityisiä huomioita, on ne merkitty kuvauksessa lisätietoihin (alin rivi).
 

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2023 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 01.02.2023.