Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
ASUS VIVOPC M32CD INTEL CORE I5-7400 PELIKONE (K), W10HOME (119832)
Asus VivoPC M32CD Intel Core i5-7400 pelikone (K), W10Home
Hinta
649.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
119832
Takuu
12 kk, tuote on käytetty
Valmistaja
Asus (tuote VivoPC M32CD)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
1 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
ASUS M32CD pöytätietokone on tehokas paketti joka sopii täydellisesti peli- sekä viihdekäyttöön. Tietokoneella sujuu Full HD tasolla peruspelit näppärästi erillisen näytönohjaimen ansiosta. Laitteessa uusi SSD-levy.
Prosessori
Intel Core i5-7400 (3,0 - 3,5 GHz, 4 ydintä/4 säiettä, 6 Mt Intel Smart Cache)
Keskusmuisti
16 Gt DDR4 (2 x 8 Gt)
Keskusmuisti maks.
16 Gt
Kiintolevy
240 Gt SSD (uusi) + 1000 Gt HDD
Optinen asema
DVDRW
Näytönohjain
Nvidia GeForce GTX 1060 3 Gt
Ääni
integr. HD audio
Verkko
integr. 10/100/1000 Ethernet, WiFi, Bluetooth
Etuliitännät
2 kpl USB 3.0, ääniliittimet
Takaliitännät
2 kpl USB 3.0, 4 kpl USB 2.0, 2 kpl DisplayPort, 2 kpl HDMI, DVI-D, RJ45, ääniliittimet
Virtalähde
500W, 2 kpl 6+2-pin PCIe lisävirtaliittimet
Käyttöjärjestelmä
suomenkielinen Windows 10 Home (kieli vaihdettavissa)
Mitat
17,6 x 40,85 x 38 cm
Paino
n. 11,24 kg
K = Tuote on käytetty


Koneeseen on valmiiksi asennettuna Firefox ja Chrome -selaimet, Thunderbird-sähköpostisovellus, VLC-mediasoitin, 7-Zip -pakkausohjelmisto ja LibreOffice toimisto-ohjelmisto.


Uuden F-Secure-tilin luojalle tutustumisetuna kolmen kuukauden maksuton F-Secure TOTAL kokeilujakso kolmelle laitteelle.
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä. Tarkempi kuvaus kunnosta kerrotaan aina tuotetiedoissa, mikäli siinä on jotain erityistä mainittavaa.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Käytetyillä kannettavilla ja pöytäkoneille on aina 12 kk takuu (akkutakuu 1 kk). Jokaisen tuotteen tarkka takuuaika on merkitty tuotteen perustietoihin. Mikäli tuotteen kunnosta on jotain erityisiä huomioita, on ne merkitty kuvauksessa lisätietoihin (alin rivi).
TIESITKÖ?

Juuri nyt meillä on yli 1100 tietokonetta myynnissä!
  • Haluatko koneeseesi lisää muistia tai vaikkapa SSD:n? Onnistuu!
  • Toimituksemme ovat taatusti nopeita, yli 99% tuotteista on heti myyntivalmiina.
  • Tunnemme myymiemme laitteiden historian.
 

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2023 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 21.09.2023.