Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
MICROSOFT WINDOWS 11 HOME, DIGITAALINEN ESD-LISENSSI (119841)
Microsoft Windows 11 Home, digitaalinen ESD-lisenssi
Hinta
160.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
119841
Takuu
-
Valmistaja
Microsoft (tuote KW9-00664)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
1 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
Tuote on digitaalinen ESD-lisenssi. Tilaa noutona, niin saat aktivointikoodin sähköpostiisi aukioloaikojemme puitteissa.
Tehty sinulle, suunniteltu kaikille. Tuo rakastamasi asiat lähellesi

Windows 11:n avulla voit yhdistää entistä nopeammin, olla entistä luovempi, olla entistä tuottavampi ja tuoda rakastamasi asiat lähellesi. Windows 11 on suunniteltu auttamaan sinua, miten tahansa työskentelet, opettelet tai pelaat.

Uusittu ja entistäkin kehittyneempi

Vähemmän melua, sotkua ja kaaosta. Windows 11 uudisti tavan, jolla tietokoneen tulisi toimia puolestasi ja kanssasi. Kaikki Windows 11:n osat on suunniteltu entistäkin intuitiivisemmiksi, tehokkaammiksi ja henkilökohtaisemmiksi.

Suoraviivaisuutta käyttöön

Nyt on helppoa pitää asiat järjestyksessä, vaihtaa nopeasti eri tehtävien välillä ja pelata sujuvasti. Riippumatta siitä, mitä aiotkin tehdä, tarjolla on toiminto tai työkalu, joka on suunniteltu tekemään elämästäsi hieman helpompaa ja upeampaa
Tuote on digitaalinen ESD-lisenssi. Tilaa noutona, niin saat aktivointikoodin sähköpostiisi aukioloaikojemme puitteissa.

Saat ladattua ohjelmiston valmistajan sivustolta.
TIESITKÖ?

Juuri nyt meillä on yli 840 tietokonetta myynnissä!
  • Meiltä saat myös huollot, asennukset ja korjausarviot.
  • Tunnemme myymiemme laitteiden historian.
  • Toimituksemme ovat taatusti nopeita, yli 99% tuotteista on heti myyntivalmiina.