Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
DELL LATITUDE 7280 INTEL CORE I5-6200U KANNETTAVA (K), W10PRO (119912)
Dell Latitude 7280 Intel Core i5-6200U kannettava (K), W10Pro
Hinta
359.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
119912
Takuu
12 kk, tuote on käytetty
Valmistaja
Dell (tuote Latitude 7280)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
6 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
Koe optimaalinen tuottavuus ja liikkuvuus laitteessa, joka on pienempi kuin sen edeltäjä ja suunniteltu parhaalla mahdollisella katselukokemuksella. Tietokoneen vankka ja kestävä kotelo on läpäissyt laajat sotilastason MIL-STD 810G -testit, mikä tarkoittaa, että järjestelmä kestää todellisissa käyttötilanteissa.
Prosessori
Intel Core i5-6200U (2,3 - 2,8 GHz, 2 ydintä/4 säiettä, 3 Mt Intel Smart Cache)
Keskusmuisti
8 Gt DDR4 (1 x 8 Gt)
Keskusmuisti maks.
16 Gt
Kiintolevy
256 Gt PCIe NVMe M.2 SSD
Optinen asema
ei, ulkoinen asema saatavilla erikseen
Näyttö
12.5'' LED HD (1366x768) anti-glare, integr. webkamera
Näytönohjain
integr. Intel HD Graphics 520
Ääni
integr. HD audio, stereokaiuttimet, mikrofoni
LAN
integr. 10/100/1000 Ethernet
WLAN
kyllä
WWAN
ei
Bluetooth
kyllä
USB
2 kpl USB 3.0, 1 kpl USB-C (DisplayPort tuella)
Muut liitännät
HDMI, verkkolaiteliitäntä, RJ45, kuuloke/mikrofoniyhdistelmäliitin, muistikortinlukija
Käyttöjärjestelmä
suomenkielinen Windows 10 Pro (kieli vaihdettavissa)
Akku
akku toimii, kestoaikaa ei ole mitattu, mukana toimitetaan verkkolaturi
Mitat (L x S x K)
30,48 x 20,80 x 1,71 cm
Paino
n. 1,18 kg
K = Tuote on käytetty


Koneeseen on valmiiksi asennettuna Firefox ja Chrome -selaimet, Thunderbird-sähköpostisovellus, VLC-mediasoitin, 7-Zip -pakkausohjelmisto ja LibreOffice toimisto-ohjelmisto.


Uuden F-Secure-tilin luojalle tutustumisetuna kolmen kuukauden maksuton F-Secure TOTAL kokeilujakso kolmelle laitteelle.
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä kannessa, rungossa tai näppäimistössä. Näyttöpaneelissa saattaa olla pieniä, käytössä huomaamattomia jälkiä.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Käytetyillä kannettavilla ja pöytäkoneille on aina 12 kk takuu (akkutakuu 1 kk). Jokaisen tuotteen tarkka takuuaika on merkitty tuotteen perustietoihin. Mikäli tuotteen kunnosta on jotain erityisiä huomioita, on ne merkitty kuvauksessa lisätietoihin (alin rivi).
TIESITKÖ?

Juuri nyt meillä on yli 870 tietokonetta myynnissä!
  • Meillä on tyytyväiset asiakkaat - reklamaatiot käytetyistä laitteista ovat harvinaisia.
  • Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron.
  • Postitus jopa samana päivänä!
 

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2024 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 16.04.2024.