Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
APPLE MACBOOK PRO TOUCH BAR 13.3 INTEL CORE I7-6820HQ KANNETTAVA (K), SPACE GRAY (120057)
Apple MacBook Pro Touch Bar 13.3 Intel Core i7-6820HQ kannettava (K), Space Gray
Hinta
999.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
120057
Takuu
12 kk, tuote on käytetty
Valmistaja
Apple (tuote Macbook Pro 13.3 / Late-2016)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
1 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
Tyylikäs siistikuntoinen käytetty Apple MacBook Pro -kannettava.
Prosessori
Intel Core i7-6820HQ (2,7 - 3,6 GHz, 4 ydintä/8 säiettä, 8 Mt Intel Smart Cache)
Keskusmuisti
16 Gt LPDDR3 (soldered)
Keskusmuisti maks.
16 Gt
Kiintolevy
512 Gt SSD
Optinen asema
ei, ulkoinen asema saatavilla erikseen
Näytönohjain
AMD Radeon Pro 455 2 Gt
Näyttö
15.4'' LED IPS Retina (2880x1800) kiiltäväpintainen, integr. webkamera
Ääni
integr. HD audio, stereokaiuttimet, mikrofoni
Verkkoyhteydet
WLAN, Bluetooth
Liitännät
4 kpl USB-C (Thunderbolt 3), kuulokeliitäntä
Käyttöjärjestelmä
suomenkielinen MacOS Monterey 12 (kieli vaihdettavissa)
Akku
Akku toimii, akun kunto n. 70%, josta laite herjaa akun huoltotarpeesta. Kestoaikaa ei ole mitattu, mukana verkkolaturi
Mitat (L x S x K)
34,93 x 24,07 x 1.55 cm
Paino
n. 1,83 kg
Lisätiedot
Laitteen väri Space Gray, taustavalaistu näppäimistö, Touch ID, Touch Bar. Akun kunto n. 70%, josta laite herjaa akun huoltotarpeesta.
K = Tuote on käytetty


Uuden F-Secure-tilin luojalle tutustumisetuna kolmen kuukauden maksuton F-Secure TOTAL kokeilujakso kolmelle laitteelle.
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä. Tarkempi kuvaus kunnosta kerrotaan aina tuotetiedoissa, mikäli siinä on jotain erityistä mainittavaa.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Käytetyillä kannettavilla ja pöytäkoneille on aina 12 kk takuu (akkutakuu 1 kk). Jokaisen tuotteen tarkka takuuaika on merkitty tuotteen perustietoihin. Mikäli tuotteen kunnosta on jotain erityisiä huomioita, on ne merkitty kuvauksessa lisätietoihin (alin rivi).
TIESITKÖ?

Juuri nyt meillä on yli 980 tietokonetta myynnissä!
  • Myymämme yritysmalliston koneet ovat laadultaan tyystin eri asia kuin kuluttajalaitteet.
  • Haluatko koneeseesi lisää muistia tai vaikkapa SSD:n? Onnistuu!
  • Käytetty tietokone on laadukas, luotettava ja edullinen valinta.
 

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2024 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 01.03.2024.