Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
HP ELITEDESK 800 G6 SFF INTEL CORE I5-10500 TIETOKONE (K), W11PRO (120096)
HP EliteDesk 800 G6 SFF Intel Core i5-10500 tietokone (K), W11Pro
Hinta
699.00 €(sis. alv 24.00%)
Normaalihinta
899.00 €
Tuotekoodi
120096
Takuu
HP, tuote on käytetty
Valmistaja
HP (tuote EliteDesk 800 G6 SFF)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
1 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
Uudelleensuunniteltu HP EliteDesk 800 G6 SFF tarjoaa korkean suorituskyvyn ja laajan laajennettavuuden kompaktissa yritysluokan SFF-tietokoneessa. Tehokkaiden komponenttien ja vahvan suojauksen ansiosta tämä pieni tietokone selviytyy työpäivästä moitteetta. Laite on käyttämätön ja uudelleen asennettu meidän toimesta.
Prosessori
Intel Core i5-10500 (3,1 - 4,5 GHz, 6 ydintä/12 säiettä, 12 Mt Intel Smart Cache)
Keskusmuisti
8 Gt DDR4 (1 x 8 Gt)
Keskusmuisti maks.
64 Gt
Kiintolevy
256 Gt PCIe NVMe M.2 SSD
Optinen asema
DVDRW
Näytönohjain
integr. Intel UHD Graphics 630
Ääni
integr. HD audio
Verkko
integr. 10/100/1000 Ethernet, WiFi
Etuliitännät
1 kpl USB-C, 4 kpl USB 3.0, kuuloke/mikrofoniyhdistelmäliitin
Takaliitännät
4 kpl USB 3.0, 2 kpl USB 2.0, RJ45, 2 kpl DisplayPort, ääniliitin
Virtalähde
260W
Käyttöjärjestelmä
suomenkielinen Windows 11 Pro (kieli vaihdettavissa)
Mitat (L x S x K)
33,78 x 30,81 x 10 cm
Lisätiedot
Laite on käyttämätön ja uudelleen asennettu meidän toimesta. Myyntipakkauksessa mukana virtajohto, sekä langallinen näppäimistö ja hiiri
Takuu
Valmistajan Onsite takuuaika päättyy 3.4.2024. Tarvittaessa ota yhteyttä valmistajan tuotetukeen.
K = Tuote on käytetty
Takuun lisätiedot valmistajan tukisivuilta


Koneeseen on valmiiksi asennettuna Firefox ja Chrome -selaimet, Thunderbird-sähköpostisovellus, VLC-mediasoitin, 7-Zip -pakkausohjelmisto ja LibreOffice toimisto-ohjelmisto.


Uuden F-Secure-tilin luojalle tutustumisetuna kolmen kuukauden maksuton F-Secure TOTAL kokeilujakso kolmelle laitteelle.
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä. Tarkempi kuvaus kunnosta kerrotaan aina tuotetiedoissa, mikäli siinä on jotain erityistä mainittavaa.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Käytetyillä kannettavilla ja pöytäkoneille on aina 12 kk takuu (akkutakuu 1 kk). Jokaisen tuotteen tarkka takuuaika on merkitty tuotteen perustietoihin. Mikäli tuotteen kunnosta on jotain erityisiä huomioita, on ne merkitty kuvauksessa lisätietoihin (alin rivi).
 

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2023 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 05.06.2023.