Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
AOC I2775PQU 27'' FHD IPS LED-NÄYTTÖ (K) (120178)
AOC I2775PQU 27'' FHD IPS LED-näyttö (K)
Hinta
49.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
120178
Takuu
1 kk, tuote on käytetty
Valmistaja
AOC (tuote I2775PQU)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
3 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
27-tuumainen AOC I2775PQU-näyttö on valmis työskentelyyn! Tämä näyttö on varustettu useilla tärkeillä liitännöillä, mukaan lukien VGA, DVI-D, HDMI, DisplayPort, joilla voit liittää tietokoneesi ja muut laitteesi näyttöön kiinni. Näytössä ei jalustaa mukana.
Koko: 27''
Suositeltu tarkkuus: 1920 x 1080 @ 60 Hz
Kontrasti: 1000:1
Valoteho: 300 cd/m2
Värintoisto: 16,78 miljoonaa väriä
Vasteaika: 4 ms
Kaiuttimet: kyllä
Näytön tyyppi: IPS
Liitännät: DisplayPort, HDMI, DVI-D, VGA, USB 3.0-jakaja
Virrankulutus: n. 19W
Paino ilman jalustaa: n. 5,32 kg
Mitat ilman jalustaa (L x S x K cm): 53,3 x 10,1 x 64 cm
Lisätiedot: näytön muovikehyksessä lievä halkeama, näytössä ei jalustaa, VESA 100x100 mm
K = Tuote on käytetty

Osta tästä jalattomalle näytölle teline.
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä. Tarkempi kuvaus kunnosta kerrotaan aina tuotetiedoissa, mikäli siinä on jotain erityistä mainittavaa.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Käytetyillä kannettavilla ja pöytäkoneille on aina 12 kk takuu (akkutakuu 1 kk). Jokaisen tuotteen tarkka takuuaika on merkitty tuotteen perustietoihin. Mikäli tuotteen kunnosta on jotain erityisiä huomioita, on ne merkitty kuvauksessa lisätietoihin (alin rivi).
 

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2023 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 05.06.2023.