Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
LENOVO THINKSTATION P700 INTEL XEON E5-2620 V3 TYÖASEMA (K), W10PRO (121345)
Lenovo ThinkStation P700 Intel Xeon E5-2620 v3 työasema (K), W10Pro
Hinta
479.00 €(sis. alv 24.00%)
Normaalihinta (30 päivän alin hinta)
599.00 €
Tuotekoodi
121345
Takuu
12 kk, tuote on käytetty
Valmistaja
Lenovo (tuote ThinkStation P700)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
1 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
Lenovo ThinkStation P700 tarjoaa tekniikoita ja muotoilua, jotka pitävät työasemasi viileänä ja hiljaisena. ThinkStation P700 on sertifioitu suorittamaan keskeisiä itsenäisten ohjelmistotoimittajien (ISV) sovelluksia, mukaan lukien Adobe, Autodesk, Dassault, PTC, SolidWorks, Avid ja Siemens. Laitteen perustason Quadro P400 näytönohjaimella päästään pienempiä projekteja työstämään.
Prosessori
Intel Xeon E5-2620 v3 (2,4 - 3,2 GHz, 6 ydintä/12 säiettä, 15 Mt Intel Smart Cache)
Keskusmuisti
32 Gt DDR4
Keskusmuisti maks.
768 Gt (vaatii 2 prosessoria)
Kiintolevy
500 Gt SSD
Optinen asema
ei
Näytönohjain
Nvidia Quadro P400 2 Gt
Ääni
integr. HD audio
Verkko
integr. 10/100/1000 Ethernet
Etuliitännät
4 kpl USB 3.0, kuuloke/mikrofoniyhdistelmäliitin
Takaliitännät
4 kpl USB 2.0, 4 kpl USB 3.0, 2 kpl RJ45, 3 kpl miniDisplayPort, ääniliitännät, sarjaportti
Virtalähde
850W, 1 kpl 6+2-pin ja 1 kpl 6-pin PCIe lisävirtaliittimet
Käyttöjärjestelmä
suomenkielinen Windows 10 Pro (kieli vaihdettavissa)
Mitat (L x S x K)
17,5 x 44,0 x 47,0 cm
K = Tuote on käytetty


Koneeseen on valmiiksi asennettuna Firefox ja Chrome -selaimet, Thunderbird-sähköpostisovellus, VLC-mediasoitin, 7-Zip -pakkausohjelmisto ja LibreOffice toimisto-ohjelmisto.


Uuden F-Secure-tilin luojalle tutustumisetuna kolmen kuukauden maksuton F-Secure TOTAL kokeilujakso kolmelle laitteelle.
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä kannessa, rungossa tai näppäimistössä. Näyttöpaneelissa saattaa olla pieniä, käytössä huomaamattomia jälkiä.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Käytetyillä kannettavilla ja pöytäkoneille on aina 12 kk takuu (akkutakuu 1 kk). Jokaisen tuotteen tarkka takuuaika on merkitty tuotteen perustietoihin. Mikäli tuotteen kunnosta on jotain erityisiä huomioita, on ne merkitty kuvauksessa lisätietoihin (alin rivi).
TIESITKÖ?

Juuri nyt meillä on yli 770 tietokonetta myynnissä!
  • Teraset on tietotekniikkaa alusta loppuun - tutustu myös moninaisiin kierrätyspalveluihimme.
  • Kaikki käytetyt koneet toimitetaan heti käyttövalmiina eli käyttöjärjestelmä asennettuna ja kannettavissa laturi mukana.
  • Meillä on tyytyväiset asiakkaat - reklamaatiot käytetyistä laitteista ovat harvinaisia.
 

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2024 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 20.07.2024.