Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Info TOP-10 Omat sivut
KONEEN KASAAMINEN KOMPONENTEISTA (100444)
Koneen kasaaminen komponenteista
Hinta
65.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
100444
Takuu
-

Palvelutuote. Työ suoritetaan omassa huollossamme.
Huollon yhteystiedot


Hinta sisältää koneen kasaamisen asiakkaan valitsemista osista sekä perustestauksen. Erikoisosia käytettäessä hinta saattaa olla korkeampi (esim. näytönohjainjäähyt, akryylikotelot).

Mikäli osat on ostettu osittain muualta kuin meiltä, määritetään hinta tapauskohtaisesti. Muutoin samat ehdot kuin yllä pätevät. Lisäksi tässä tapauksessa hinta ei sisällä vian paikallistamista mahdollisen viallisen tai yhteensopimattoman komponentin osalta. Kysy lisätietoja tarvittaessa myynnistämme.

Kun ostat osat ja kasauksen meiltä, saat etuna takuuaikana ilmaisen vian paikallistamisen. Tämä tarkoittaa sitä, että sen sijaan, että sinun pitäisi itse selvittää, mikä osa on viallinen ja toimittaa se ostopaikkaan takuuvaihdettavaksi, voit tuoda koko koneen meille ja me hoidamme sekä vian etsimisen että vaihtotyön ilman lisäkorvausta. Ohjelmisto-ongelmat ja muut takuun ulkopuoliset huoltotyöt ovat kuitenkin edelleen maksullisia.
TIESITKÖ?

Juuri nyt meillä on yli 870 tietokonetta myynnissä!
  • Kaikki käytetyt koneet toimitetaan heti käyttövalmiina eli käyttöjärjestelmä asennettuna ja kannettavissa laturi mukana.
  • Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme auttaa Sinua valitsemaan oikeat laitteet tarpeesi mukaan.
  • Yhden uuden tietokoneen valmistaminen kuluttaa sarvikuonon painon verran luonnonvaroja.
Tuleeko mieleesi kysyttävää? Terasetin tiimi auttaa mielellään laitehankinnoissa. Soita, laita sähköpostia tai tule käymään!
Teraset Finland Oy
Teollisuuskatu 21, 00510 Helsinki
  (09) 533 780
  myynti@teraset.net
Avoinna arkisin klo 10-18
Y-tunnus 1750252-5


Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2020 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 02.06.2020.