Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
LENOVO THINKVISION P27Q-10 27'' QHD IPS LED-NÄYTTÖ (K) (117669)
Lenovo ThinkVision P27q-10 27'' QHD IPS LED-näyttö (K)
Hinta
239.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
117669
Takuu
1 kk, tuote on käytetty
Valmistaja
Lenovo (tuote P27q-10)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
11-20 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
Lenovo ThinkVision P27q-10 on suunniteltu vaikuttamaan. Esikalibroitu väritarkkuus antaa käyttäjille paremman kuvan tarkkuuden, mikä on hyödyllistä etenkin, kun työskentelet intensiivisten sisällönluontitehtävien parissa. Useiden liitäntämahdollisuuksien ansiosta tiedonsiirto ja yhteyden muodostaminen erilaisiin oheislaitteisiin on helppoa.
Koko: 27''
Suositeltu tarkkuus: 2560 x 1440 @ 60 Hz
Kontrasti: 1000:1
Valoteho: 350 cd/m2
Värintoisto: sRGB (99%)
Vasteaika: 6 ms
Kaiuttimet: ei
Näytön tyyppi: IPS
Liitännät: 2 kpl HDMI 1.4, DisplayPort 1.2, miniDisplayPort 1.2, USB 3.0-jakaja
Virrankulutus: n. 38W
Paino: n. 7 kg
Mitat jalan kanssa (L x S x K cm): 61,40 x 26,98 x 51,30 cm
K = Tuote on käytetty
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä. Tarkempi kuvaus kunnosta kerrotaan aina tuotetiedoissa, mikäli siinä on jotain erityistä mainittavaa.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Käytetyillä kannettavilla ja pöytäkoneille on aina 12 kk takuu (akkutakuu 1 kk). Jokaisen tuotteen tarkka takuuaika on merkitty tuotteen perustietoihin. Mikäli tuotteen kunnosta on jotain erityisiä huomioita, on ne merkitty kuvauksessa lisätietoihin (alin rivi).
TIESITKÖ?

Juuri nyt meillä on yli 980 tietokonetta myynnissä!
  • Teraset on tietotekniikkaa alusta loppuun - tutustu myös moninaisiin kierrätyspalveluihimme.
  • Kaksi kovaa periaatettammme: valikoitu valikoima ja kaikki omassa varastossa.
  • Käytetty tietokone on laadukas, luotettava ja edullinen valinta.
 

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2024 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 01.03.2024.