Tarjoukset Käytetyt Huolto Kierrätys Yritys TOP-10 Omat sivut
HP ELITEDISPLAY S340C ULTRAWIDE CURVED 34'' UWQHD LED-NÄYTTÖ (K) (119840)
HP EliteDisplay S340c UltraWide Curved 34'' UWQHD LED-näyttö (K)
Hinta
449.00 €(sis. alv 24.00%)
Tuotekoodi
119840
Takuu
1 kk, tuote on käytetty
Valmistaja
HP (tuote EliteDisplay S340c)
Varastotuote
Kyllä
Varastosaldo
3 kpl
Varastotuotteet ovat saatavissa heti myymälältämme! Ostamalla tuotteen nyt voit varmistaa, että saat sen varmasti. Ostoprosessin aikana voit valita toimitustavaksi myös noudon myymälältä. Myymälän yhteystiedot
HP EliteDisplay S340c -näyttö antaa mielikuvituksesi lentää! Tässä 34-tuuman kaarevassa näytössä on VA-paneeli, UWQHD (1800r) 1440p -resoluutio, esiin ponnahtava webkamera Windows Hello -toiminnolla sekä Bang&Olufsen-kaiuttimet. EliteDisplay S340c -näyttö antaa erinomaisen katselukokemuksen elokuville ja on erinomainen apuväline visuaalisessa työskentelyssä.
Koko: 34'' curved 1800R, 21:9
Suositeltu tarkkuus: 3440 x 1440 @ 60 Hz
Kontrasti: 3000:1
Valoteho: 300 cd/m2
Värintoisto: sRGB (99.5%)
Vasteaika: 6 ms
Kaiuttimet: kyllä
Katselukulmat: 178°/178°
Näytön tyyppi: VA
Liitännät: HDMI 2.0, DisplayPort 1.2, USB-C ja USB-A liittimet
Virrankulutus: n. 60W
Paino: n. 11,14 kg
Mitat jalan kanssa (L x S x K cm): 80,98 x 47,65 x 19,82 cm

Lisätiedot valmistajan kotisivuilta.

Tämä näyttö vain noutona myymälästä!
K = Tuote on käytetty
Laatuluokka A++: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Laitteen akku (tai akut) on uusittu! Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A+: erinomaisessa kunnossa oleva, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Tämä huippulaatuluokka on käytössä vain kannettaville koneille.
Laatuluokka A: hyväkuntoinen, tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla tavanomaisia, mutta lieviä käytönjälkiä. Tarkempi kuvaus kunnosta kerrotaan aina tuotetiedoissa, mikäli siinä on jotain erityistä mainittavaa.
Laatuluokka B: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva hyvässä käyttökunnossa oleva käytetty tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi selkeä naarmu tai kuluma, kannettavassa koneessa heikkokuntoinen tai toimimaton akku, selvästi näkyvä ja luettavissa oleva turvamerkintä tai selvästi kiillottunut/kulunut näppäimistö. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Laatuluokka C: tarkastettu, myyntikunnostettu ja takuulla toimiva käytettävissä oleva tuote. Aina meidän toimesta tarkastettu ja tietoturvakäsitelty. Huomioi, että tuotteessa saattaa olla esimerkiksi isoja fyysisiä jälkiä, murtumia rungossa tai osia puuttuu. Tarkka, yksilöllinen syy kerrotaan aina tuotetiedoissa.
Käytetyillä kannettavilla ja pöytäkoneille on aina 12 kk takuu (akkutakuu 1 kk). Jokaisen tuotteen tarkka takuuaika on merkitty tuotteen perustietoihin. Mikäli tuotteen kunnosta on jotain erityisiä huomioita, on ne merkitty kuvauksessa lisätietoihin (alin rivi).
 

Kaikkien tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron (24.00 %).
© 2002-2023 Teraset Finland Oy. Kaikki oikeudet pidätetään. Photos by Daniel Cheung on Unsplash. Viimeksi päivitetty 31.03.2023.